36-21-303-3427 Diéta-vonal táplálék allergia szaküzlet Székesfehérvár

Üzletszabályzat

Üdvözöljük a Hunorganic Kft. Webáruházában

Tájékoztató adatok: Webáruház tulajdonosa és üzemeltetője: HUNORGANIC Kft.
Diéta-Vonal szaküzlet címe: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 3.
Székhely: 1143 Budapest Hungária köz 5.
Cégjegyzékszám: 13-09-116594
Adószám: 14130289-2-13
Engedély: TEAOR 4791’08 Csomagküldő Internetes kereskedelem.
FELÍR szám: AA2685034
Bank: OTP Bank NyRt.
Számlaszám: 11705008-22539061
Adatkezelési nyilvántartási
számok:
NAIH-146520/2018 – hírlevél küldés
NAIH-146521/2018 – kamerás megfigyelés
Adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Ügyfélszolgálat:
Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja.

Diéta-vonal táplálékallergia szaküzlet és webáruház:

Ügyfélszolgálat és áruház telefon: 06-30-738-9747
E-mail: webshop@dietavonal.hu


Hunorganic Kft ügyfélszolgálat:

Telefon: 06-21-303-3426
Fax: 06-21-303-3428
Mobil: 06-30-425-3853
E-mail: ugyfelszolgalat@hunorganic.com
Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 15:00 óráig


Diéta-vonal szaküzlet száma: 06-30-738-9747

Megrendelés:A megrendelések feladása elektronikus úton, valamint telefonon történhet. Regisztrálásra webáruházunkban, csak konkrét vásárlás esetén van szükség. Az adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek semmilyen célból és esetben nem adjuk ki. Vásárlóink kérésére a regisztráció bármikor megszüntethető. A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy áruházunk hírlevelet, tájékoztatót előzetes bejelentkezés nélkül küldjön, viszont jogában áll arról írásban lemondani.Adatvédelem: Hunorganic Kft. kötelezi magát, a regisztrált felhasználók adatainak védelmére. Adatait harmadik félnek – az Ön írásos hozzájárulása nélkül – szükséges semmilyen körülmények között nem adjuk át, és gondoskodunk azok teljes körű biztonságos tárolásáról. Kivételt képez ez alól a megrendelés kiszállításával kapcsolatos adatátadás. A Hunorganic Kft a futár cégeknek kizárólag azokat az adatokat adja át, melyek a csomagküldés lebonyolításához szükségesek. A Hunorganic Kft. kizárólag olyan adatokat kér Öntõl, amelyek a megrendelések teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Hunorganic Kft. személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja.Amennyiben Megrendelő adatainak a fentiek miatti továbbításához nem járul hozzá, a megrendelését csak a Hunorganic Kft telephelyén tudja átvenni vagy a kiszolgálása sajnálatos módon meghiúsul.A Megrendeléseket minden esetben, írásban automatikusan visszaigazoljuk. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelt termékek árát, értékét, valamint a megrendelés sorszámát, a későbbi hivatkozás érdekében. A visszaigazolás tájékoztató jellegű, hogy az a rendszerünkbe megérkezett, mely feldolgozásra kerül.


Szállítási és fizetési feltételek:

Személyes átvétel: Önnek lehetősége van a megrendelt terméket személyesen átvenni szaküzletünkben (Diéta-Vonal szaküzlet: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 3), nyitvatartási időben lehetséges.
Házhozszállítás – Magyarország területén.
* Lakossági megrendelők részére 25.000 Ft bruttó rendelési értékhatár felett ingyenes – Magyarországi címre.

Sprinter futárral 2-3 munkanapon belül súly alapon számítva

3 kg-ig: 1.090 Ft

3 kg-tól : 1.290 Ft
( 25 000 Ft felett díjmentes a szállítás )
Áruátvétel:

Az áru átvételekor ellenőrizni kell a kiszállított csomag épségét és megrendelt termékek helyességét – számlával egyezőségét. A mennyiségi vagy minőségi kifogást, haladéktalanul jelezni kell a szállítónak. A szállító köteles a reklamációról jegyzőkönyvet felvenni. Amennyiben a vevő az árut átvette és minőségi kifogást nem emelt a csomag sérülését illetően azonnal a kiszállító futárnál vagy a termék ellen ügyfélszolgálatunkon, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben az előzetesen egyeztetett időpontban kiszállított terméket a szállító nem tudja Önnek, vagy meghatalmazottjának átadni, és a terméket újra kiszállítjuk, abban az esetben a vevőt az ismételt kiszállítási költség is terheli.


Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben az Hunorganic Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék mennyiségét, egységárat, értéket, valamint a szállítási költségeket.

Fizetési módok:

UTÁNVÉT – kiszállításnál az áru átvételekor a szállítónál, a kiállított számla alapján
Utánvét választása esetén a rendelés összegének függvényében pénzkezelési díjat számítunk fel, amely egy fix 200 Ft + áfa és egy százalékos 0,4% +áfa részből tevődik össze.


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
SimplePay by OTP – fizetési megoldás


Ezt választva a vásárlónak el kell fogadnia:


Tudomásul veszem, hogy a(z) Hunorganic Kft- (1143, Budapest Hungária köz 5.) adatkezelő által a(z) [hunorgani.com / dieta-vonal.hu weboldalon] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: (név és cím, e-mail, vásárlás összege)
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

KÉSZPÉNZ – Diéta-vonal szaküzletünkben személyes átvétel esetén
ELŐRE UTALÁS

Garancia, szervizhálózat
Hunorganic Kft. kizárólag, Magyarországon forgalomba hozható terméket értékesít. Bármilyen minőségi kifogási, kártérítési igény a számlával együtt érvényesíthető. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Hunorganic Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termékek esetén fizeti vissza a teljes vételárat. Kivételt képez ez alól a terméknek jogosan felróható minőségi hiba.


Vásárlástól való elállás joga:
Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást e-mailben webshop@dietavonal.hu vagy telefonon 06-30-738-9747 tudjuk elfogadni.

A Hunorganic Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termékek esetén fizeti vissza a teljes vételárat. Kivételt képez ez alól a terméknek jogosan felróható minőségi hiba.
Felelősség korlátozás
A Hunorganic Kft. internetes áruházán keresztül történő vásárlás esetén, feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A Hunorganic Kft. nem felel az irányításán kívül álló események okán bekövetkezett károkért a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, szállítótól származó téves információkból eredő károkért. Az Hunorganic Kft. weboldalán elhelyezett nem saját termékek forgalmazását, a beszállítók által megadott információk alapján végzi, ezért az ismertető leírás pontatlanságáért a termék beszállítója a felelős. Esetleges eltéréseket továbbítjuk szállítónk felé. A képek termékváltás esetén némileg eltérhetnek a valóságtól. A feltöltés során keletkezett elírások, képek hibáira felelősséget nem vállalunk, azokért elnézésüket kérjük. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük hívja: 30/212-6768 vagy 21/3033-426 telefonszámot.


Reklamációs eljárásrend
Eljárásrendünk szerint minden jelentkezőt, aki bármikor, bármelyik, általunk gyártott termékkel kapcsolatban jogos kifogással él, kárpótlásban részesítjük.
Ehhez kérjük, szíveskedjék a webshop@dietavonal.hu e-mailre elküldeni:
a kifogásolt termék nevét, lejárati dátumát, ha van lot számát, darabszámát
a kifogás okát
a saját nevét, postacímét, telefonját és e-mail címét – a futárszolgálat rendszeréhez ezek szükségesek
Sok gondot fordítunk arra, hogy biztonságos termékeket gyártsunk, hiszen mi is érintettek vagyunk.
Lehet, hogy minden igyekezetünk ellenére néha hibát követünk el, de igyekszünk helyrehozni!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Gyártók
Újdonságok
Csengettyű  Szaloncukor Kókuszos  400g